Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Köpingebro IF F-97/98

Följ

F-97/98

Följ oss för uppdateringar
Följ
Köpingebro IF
Fotboll
F-97/98
F13 Sv C Vår

Match

Köpingebro IF

2 - 0
Köpingebro IP
22 maj 2010
11:00

Borgeby FK

Referat

Referat: Köpingebro IF - Borgeby FK

Match på IP motståndarna Borgeby FK

Äntligen skulle "Superettan" få spela match igen det var hela 22 dagar sen sist.
Idag skulle man kunna tro att det var krig ute på IP då det var pansarbilar och millitärer överallt. De som bodde utanför Köpingebro fick köra omvägar för att komma fram till IP.

I dag hade vi lånat in Hanna N och Alexandra P från F99, de två såg ut som två televinkar (en docka som var poppis när jag var liten "televinken med Anita"),Borgeby var långa och ståtiliga tjejer.

Målvakter idag var Titti och Felicia som stod vars en halvlek,de båda får högsta betyg MVG. Felicia hade några snygga Tv-räddningar hon gjorde det riktigt spännande vid en räddning:)

Första halvlek skapade Köpingetöserna den ena chansen efter den andra.......ett tag trodde vi de körde målvaktsträning på Borgebys målvakt......men hon var duktig hon gjorde många fina räddningar, samtidigt var vi duktiga på att skjuta mitt i famnen på henne. Töser!!!! här har vi något att jobba med,titta upp - placera bollen.

Borgeby var med bra i matchen, de rensade inte bara undan bollen utan försökte liksom ni ha ett passningspel. De kom loss några gånger men våra duktiga backar Moa,Hanna,Nellie och Flican var där och stoppa ev försök till att gå på avslut.

Deras backar var oxå duktiga och stoppade tigrarna vid ett flertal gånger.
När vi går till halvleks vila står det 0-0.

Andra halvlek fortsätter ungefär likadant som den första, inte förrän när det är tio minuter kvar utav halvleken hinner Hanna ikapp en boll som tar precis på linjen och Hanna får till ett perfekt hårt inlägg framför mål och där Sofia kommer på bortre stolpen och drar på en riktig rökare så publiken fick höra nätet rassla.
Två minuter senare är det Cassandras tur att få göra mål...åter jubel bland spelare och publik.

Detta blir matchresultatet 2-0. Det var en välspelad match från båda lagen.
I andra halvlek utbröt det ett litet krig runt IP med smattrande AK vapen(vet inte vad det heter) hoppas detta inte skrämde våra motståndare allt för mycket .

Louise gjorde sin debutmatch sfter sitt uppehåll på många långa veckor, Louise var riktigt sugen och gjorde en bra match. Våra inlånade F99 tog för sig bra inte lätt när motståndarna nästan är dubbelt så långa.

Sofia & Cassandra som fick göra sina debutmål i Superettan. Moa fortsätter imponera som back. Emma P var bra nära att få göra mål idag.

Hanna & Nellie gör mycket grovjobb och klarar detta mycket bra.

Titti & Felicia är båda värstingar på att stå i mål och vi får se häftiga räddningar:)

Bra jobbat alla i dagens match tre nya poäng och vi håller fortfarande NOLLAN.

Målskyttar:
1-0 Sofia (assist Hanna)
2-0 Cassandra (assist ?)